H Lucky Stream Limited, η εταιρεία που διαχειρίζεται τους ιστοτόπους Playbet.com και Playbet.gr (εφεξής «Lucky Stream») έχει ενημερώσει την Επιτροπή Παιγνίων Μάλτας ότι έχει αποφασίσει, μέχρι νεωτέρας ενημέρωσης, ότι δε θα δεχτεί κανένα επιπλέον στοίχημα, καθώς και ότι όλη η δραστηριότητα της που διεξάγεται μέσω των ιστοτόπων Playbet.com και Playbet.gr θα ανασταλεί.
Όλοι οι τρέχοντες, ενεργοί λογαριασμοί των παικτών θα τερματιστούν με άμεση ισχύ και όλα τα διαθέσιμα ποσά των παικτών θα πιστωθούν στο λογαριασμό του εκάστοτε παίκτη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Παιγνίων από Απόσταση.
Εάν μέχρι και τη 14η Φεβρουαρίου 2018, δεν έχει καταστεί εφικτό να μεταφέρουμε όλα τα διαθέσιμα ποσά στους παίκτες, όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, θα δημοσιεύσουμε μία επιπλέον ανακοίνωση με τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αναφορικά με αυτά τα ποσά.
Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών.
Μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να προχωρήσετε σε αίτημα ανάληψης του υπολοίπου του λογαριασμού σας.

Η ομάδα της Playbet

Κατάθεση Μέσω Neteller

Κατάθεση μέσω Neteller

Η Neteller είναι ένα «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» (e-wallet)  το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφορά χρημάτων από και προς την Playbet. Γενικά, ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι παρόμοιο με έναν παραδοσιακό τραπεζικό λογαριασμό, με τη μόνη διαφορά να εγγυάται στο ότι είναι αποκλειστικά διαδικτυακό και άρα πολύ πιο απλό και γρήγορο στην δημιουργία του, σε σχέση με έναν τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον Neteller λογαριασμό σας σε εκατοντάδες διαφορετικές ιστοσελίδες και μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα σε άλλους κατόχους λογαριασμών Neteller παγκοσμίως.

 

Πως να ανοίξετε ένα λογαριασμό Neteller

Μεταβείτε στην σελίδα  www.neteller.com.

Πατήστε «Εγγραφή» και συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που θα εμφανιστεί για να ανοίξετε τον προσωπικό σας λογαριασμό.

Η διαδικασία πίστωσης των χρημάτων σας στη Neteller και η μεταφορά τους στην Playbet, είναι εξίσου εύκολη και γρήγορη.

Η Neteller χρεώνει μόνο για κάποιους τύπους συναλλαγών – Πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα για τις χρεώσεις της Neteller.

 

Η κατάθεση χρημάτων στην Playbet μέσω της Neteller είναι εύκολη.

Πραγματοποιήστε είσοδο στον Playbet λογαριασμό σας (εάν δεν είσαστε ήδη συνδεδεμένοι).

Πατήστε το κουμπί «Κατάθεση» στο πάνω μέρος της οθόνης (το κουμπί με το σήμα «συν»).

Ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστεί. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε προγράμματα φραγής αναδυόμενων παραθύρων (pop-ups) ενεργοποιημένα.

Στο νέο παράθυρο θα βρείτε την λίστα με όλους τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης. Επιλέξτε τη Neteller ως την μέθοδο κατάθεσης που επιθυμείτε.

Εισάγετε τα στοιχεία του Neteller λογαριασμού σας, τον  κωδικό σας και το ποσό που επιθυμείτε να καταθέσετε. Επιβεβαιώστε τον κωδικό σας στην Playbet και πατήστε το πλήκτρο «Υποβολή».

Εάν η Neteller αποδεχθεί το αίτημα σας, το υπόλοιπο του λογαριασμού Playbet σας θα ενημερωθεί αυτόματα.

 

Λάβετε υπόψη:

Η Neteller ενδέχεται να απαιτήσει κάποιο αντίγραφο ταυτότητας ή/και αποδεικτικό διεύθυνσης, έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις που θέτει η άδειά της στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η Playbet δεν πρόκειται να σας  χρεώσει για οποιαδήποτε κατάθεση μέσω Neteller, όμως καθώς εξαρτάται από την μέθοδο με την οποία θα επιλέξετε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό Νeteller, υπάρχει η περίπτωση η Neteller να σας επιβαρύνει με κάποια πρόσθετη χρέωση.

Η Neteller δεν μοιράζεται τα προσωπικά σας δεδομένα με την Playbet. Παρόλα αυτά σε περίπτωση βάσιμης υποψίας απάτης ή δόλιας συμπεριφοράς, η Playbet και η Neteller διατηρούν το δικαίωμα να συνεργαστούν για να διαλευκάνουν την υπόθεση.

Η Neteller είναι αδειοδοτημένη  και ελέγχεται από την Αρχή Οικονομικών Συναλλαγών του Ηνωμένου Βασιλείου (FSA) και η μητρική της εταιρία – Neovia PLC – κατατάσσεται στις Εναλλακτικές Επενδυτικές Αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου (AIM).

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με καταθέσεις μέσω Neteller μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας πατώντας εδώ για να επιλέξετε τον τρόπο που σας εξυπηρετεί περισσότερο.

Live Chat Software