Επικοινωνία

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Στην Playbet η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας βρίσκεται στο κέντρο της φιλοσοφίας μας.

Έτσι για οποιαδήποτε απορία, παράπονο ή πρόσθετη πληροφορία έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε μαζί μας στα ελληνικά επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Μέσω τηλεφώνου:

Καλώντας στο +30 210 9499777

Μέσω chat:

Μπορείτε να μιλήσετε online με έναν από τους εκπροσώπους μας κάνοντας κλικ εδώ.

Μέσω email:

Στέλνοντάς μας ένα email στο support@playbet.com

To τμήμα εξυπηρέτησης  πελατών της Playbet λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00-22:00 και Σαββατοκύριακο 13:00-21:00.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Εάν επιθυμείτε να γίνετε συνεργάτης της πιο δυναμικής εταιρείας online gaming δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα email στο affiliates@playbet.com (αναφέροντας το site ή τα sites που εκπροσωπείτε μαζί με ένα τηλέφωνο επικοινωνίας) και το αρμόδιο τμήμα θα επικοινωνήσει μαζί σας.

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Για να ταυτοποιήσετε τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στον Playbet λογαριασμό, στείλτε μας τα απαραίτητα έγγραφα μέσω email στο support@playbet.com. Για το ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα καθώς και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία ταυτοποίησης, παρακαλούμε πατήστε εδώ.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Σε περίπτωση που δεν ανήκετε σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντάς μας ένα email στο support@playbet.com κι εμείς θα φροντίσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημά σας το συντομότερο.

Live Chat Software